Uitgeverij

Stadsgezichten

Diepenmaat Uitgeverij & Ontwerpbureau geeft een zeer uitgebreide reeks foto- en aquarelkaarten uit met als onderwerp stads- en dorpsgezichten uit heel Nederland.

De collectie bestaat inmiddels uit kaarten van meer dan 100 plaatsen en enkele regio's en is in zijn geheel in te zien en te bestellen op deze website.

Van verschillende plaatsen verkopen wij tevens aquarellen en pentekeningen in het formaat A4 en 10 x 10 cm, voorzien van passe- partout en ingelijst of per stuk verpakt zonder lijst.

Tevens kunnen wij kaarten maken van uw eigen plaats en regio. Voor meer informatie over de voorwaarden en mogelijkheden of het plaatsen van een bestelling kunt u contact met ons opnemen.

Agenda's

Wij geven jaarlijks agenda's uit in samenwerking met verschillende instellingen en/of stichtingen. Naast het calendarium bestaan de agenda's uit tekst en beeld gebaseerd op uiteenlopende thema's. Hierdoor zijn het agenda's met een toegevoegde waarde, die veelal na gebruik bewaard worden.

Het is eveneens mogelijk om een agenda te laten ontwikkelen en drukken voorzien van eigen beelden of teksten. Zo kunt u bijvoorbeeld de agenda laten voorzien van uw eigen bedrijfsinfo en/of logo.

Kalenders

Ook geven wij met succes een kunstkalender uit. Deze kalender van groot formaat (34 cm breed en 48 cm hoog) bevat 12 full colour afbeeldingen van het werk van beeldend kunstenaars. Ieder jaar is de kalender gebaseerd op een bepaalde discipline van de beeldende kunst.

Boeken

Diepenmaat Uitgeverij & Ontwerpbureau verzorgt ook boekenuitgaven, kijk hier bij Uitgeverij.

Wenskaarten

Wij geven twee series zelf ontworpen wenskaarten met enveloppen uit. De serie Bloemen, ontworpen door Riet Lieferink, bestaat uit 40 verschillende bloemmotieven, uitgevoerd in aquarel, gouache, kleurpotloden en fotografie.

De kaarten zijn zonder tekst en daardoor geschikt voor diverse gelegenheden. De serie Liefertjes , ook ontworpen door Riet Lieferink, bestaat uit 40 verschillende motieven, uitgevoerd in grappige tekeningen met tekst. De kaarten zijn geschikt voor verschillende gelegenheden o.a. geboorte, huwelijk, felicitatie en beterschap.

Voor meer informatie over onze producten of voor het bestellen van wenskaarten kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 0313 - 414144.