Geschiedenis in verhalen Landgoederen en buitenplaatsen Gemeente Renkum - Gelders Arcadie

boek

Auteur meerdere auteurs
Fotografie meerdere fotografen
Uitvoering soft cover full color
ISBN 978-90-78115-74-8
Ontwerp Gert Jonker BNO, Arnhem
Formaat 20 x 24 cm
Aantal pagina's 32 + losse routekaart en gratis te downloaden App
Uitgave Diepenmaat Uitgeverij & Ontwerpbureau,
i.s.m. gemeente Renkum en Hoog+Diep – modern inventors of smart products. http://www.hoogendiep.nl

Beschrijving

Gelders Arcadië Geschiedenis in verhalen is onderdeel van een serie boekjes over landgoederen en buitenplaatsen in de
gemeenten Wageningen, Renkum, Arnhem, Rozendaal en Rheden.
Dit boekje maakt direct duidelijk dat de gemeente Renkum – onderdeel van Gelders Arcadië – aan landgoederen en buitenplaatsen bepaald geen gebrek heeft. Maar die komen pas tot leven door de persoonlijke verhalen van mensen die op een of andere manier verbonden waren (of zijn) met dit erfgoed. Het zijn verhalen en herinneringen die niet verloren mogen gaan. Ze schetsen een soms ontroerend beeld van een voorgoed voorbije tijd. Soms is die voorbije tijd nog zeer aanwezig in de actualiteit.
Spreekt een verhaal u bijzonder aan, dan kunt u de Gelders Arcadië app gratis downloaden. Als een soort van magische lens toont de app extra beeldmateriaal op de aangegeven plekken in het boek. Maar u kunt ook op pad gaan langs de verhalen met de app of het boekje. De app leidt u op de fiets langs de vele landgoederen en buitenplaatsen van Gelders Arcadië. U beleeft persoonlijke verhalen op de plek waar ze zich hebben afgespeeld. De app verschaft bovendien virtueel toegang tot locaties die normaliter gesloten zijn voor het publiek.
De Gelders Arcadie App werkt op Android en Apple telefoons en tablets en is gratis te downloaden via de App Store (Apple) en Google play.

Stadsgezichten

Voor de detail handel verkopen wij ook kaarten van meer dan 100 plaatsen in Nederland.